Smart Dongle

MVP Pro testeri laite tarvitsee perinteisesti autokohtaisia dongle laitteita, jolla suojataan turvallinen ja asianmukainen testerin käyttö. Uusi Smart Dongle yhdistää autokohtaiset dongle laitteet ja voit käyttää vain yhtä laitetta.

Kuvaus

MVP Pro laitteessa käytettävä dongle -laite on eräänlainen varaslukko ja turvalaite, jolla varmistetaan testerilaitteen turvallinen ja asianmukainen käyttö. Perinteisesti dongle laitteet ovat autokohtaisia ja useampaakin donglea on voitu tarvita riippuen koodataanko avainta, kaukosäädintä vai etsitäänö auton PIN -koodia. Uudella Smart Donglella pärjätään vain yhdellä testeriin liitettävällä laitteella.

Smart Dongleen on integroitu myös aikaisemmin erilliset turvalaskin ja älykortti (Smart Card) joilla vahvistettiin testerin sallittu käyttö. Smar Donglen kanssa säästytään turvakoodien syöttämiseltä laskimelle ja näin koodaustapahtuma on helpompaa, nopeampaa ja kaikin puolin virtaviivaisempaa.

Smart Aerial laite voidaan yhdistää Smart Dongleen. Tämä mahdollistaa transpondereiden esikoodaamisen suoraa MVP Pro laitteella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smart Dongle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Hardware Group Finland Oy
HGF Oy
Luostarinportti 5
02400 KIRKKONUMMI

09 221 9490

asiakaspalvelu@hgf.fi
Arkisin klo 08:00 - 16:00

Sijainti