Silca Omnia ja Omnia Max

Silca Omia on todellinen ammattilaisen avainjyrsinkone lehtiavaimille. Leukojen sijoittelu mahdollistaa pitkienkin (kassakaapit) avainten jyrsimisen.

Silcan Omnia Max mahdollistaa normaalin horisontaalisen leikkaamisen lisäksi leuat myös vertikaalisten leikkausten tekemiseen.

Tuotetunnus (SKU): 21e321de013c Osasto:

Kuvaus

Omnia Max

omnia-brochure-en – esite

omnia-max-brochure (1) – esite

Tarkkuus Omnia sarjan avainjyrsinkoneiden leikkuu tarkuus on omaa luokkaansa. Jyrsinterien uusi muotoilu ja TiN-päällyste tekee jyrsinnästä poikkeuksellisen tarkan ja takaa terälle pitkän iän.

Turvallisuus ja Ergonomia Helppokäyttöisyyden lisäksi Omnia sarjan jyrsinkoneissa on suunnittelussa keskitytty turvalliseen ja ergonomiseen käyttöön. Työskentelyalue on avoin ja helposti hallittavissa, korkealaatuiset kiinnitysleuat helpottavat erilaisten avainten helpon kiinnityksen. Jousikuormitteinen tulkki helpottaa oikean jyrsinkohdan löytymisen. Koneen päällä oleva alue työkaluille ja työn alla oleville avaimille ja aihioille helpotta työnkulkua. Moottorin kierrosnopeus on optimoitu kaikkia raaka-aineita huomioiden, joten et joudu säätämään nopeutta avaintyypin mukaan. LED-työvalo helpotta ja varmistaa osaltaan turvallisen työskentelyn.

Erikoisavaimet Kiinnitysleukojen uusi asettelu mahdollistaa myös erikoispitkien avainten (kassakaapit) jyrsimisen.
Omnia Max jyrsinkone tuo lisäominaisuutena mahdollisuuden myös vertikaalisten jyrsintöjen tekemiseen.

 

Yhteystiedot

Hardware Group Finland Oy
HGF Oy
Luostarinportti 5
02400 KIRKKONUMMI

09 221 9490

asiakaspalvelu@hgf.fi
Arkisin klo 08:00 - 16:00

Sijainti