M-BOX

Silca M-BOX on Internet pohjainen lisäyksikkö RW4 Plus laitteeseen, jolla päästään valmistamaan yli 200 automallin avaimet. M-BOX on kehitetty uusien ID48 tunnuksen alla olevien avainten valmistukseen. Avainten elektroninen koodi ohjelmoidaan Silcan T48 ajonestosiruun.

Kuvaus

Megamos Crypto ID48 avainten koodi on sen verran monimutkainen, että sen auki laskemiseksi tarvitaan tehokas tietokonepalvelin. M-BOX ottaa yhteyden Silcan laskentapalvelimeen joka avaa koodin ja lähettää koodin takaisin M-BOX laitteelle. Tämän jälkeen koodi on ohjelmoitavissa T48 ajonestosiruun. Avaimen valmistuksen yhteydessä luetaan autolta ECU tietoa M-Snoop laitteella. RW4 laite ohjaa selkeästi koko avaimen valmistusprosessin.

M-BOX on liitettäväissä RW4 Plus tai RW4+P-BOX laitekokonaisuuteen. Suositllaan liittämistä uusimpaan RW4 Plus laitteeseen. Koska M-BOX on pääsääntöisesti yhteydessä Silcan palvelimeen tapahtuu laiteiston päivitykset automaattisesti. M-BOX ei vaadi kiinteää verkoyhteyttä, vaan yhteys voidaan muodostaa WLAN -verkon, älypuhelimen tai tabletin hot spot yhteyden avulla.

ID48 automallit 2017

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-BOX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Hardware Group Finland Oy
HGF Oy
Luostarinportti 5
02400 KIRKKONUMMI

09 221 9490

asiakaspalvelu@hgf.fi
Arkisin klo 08:00 - 16:00

Sijainti