HGF Riippulukot

HGF riippulukot ovat sarjoitettavuudeltaan yhteensopivia Abloy tyyppisten lukkojen kanssa. HGF riippulukoissa on täysmessinki runko. Lukituskuulat, sanka ja pohjalevy ruostumattomasta teräksestä. HGF riippulukot toimitetaan joko osina tai koottuina.

Tuotetunnus (SKU): cb9473a5a358 Osasto:

Kuvaus

HGF 3000 Käyttökohteena työkalupakit, pukukaapit, rahalippaat, Kellari- ja ullakkokomerot. Sarjoitettavissa Abloy tyyppisten Lukkojen kanssa. Lukkorunko Kromattua messinkiä, sanka lukituskuulat, pohjalevy ruostumatonta terästä. Haittojen lukumäärä 11kpl. Avain voidaan poistaa vain lukitussa asennossa.

 

 

HGF 3041 Käyttökohteena kellari- ja ullakkokomerot, portit, luukut, muuntajien ja kytkinasemien Kytkimet. Lukkorunko Kromattua messinkiä, sanka lukituskuulat, pohjalevy ruostumatonta terästä. Haittojen lukumäärä 11kpl. Avain voidaan poistaa vain lukitussa asennossa.

 

 

HGF 4000 Käyttökohteena kellari- ja ullakkokomerot, portit, varastojen ovet . Uudelleen sarjoitettavissa. Sarjoitettavissa Abloy tyyppisten lukkojen kanssa. Lukkorunko Kromattua messinkiä, sanka kromattu pintakarkaistu teräs. Haittojen lukumäärä 11kpl. Avain voidaan poistaa vain lukitussa asennossa.

 

Yhteystiedot

Hardware Group Finland Oy
HGF Oy
Luostarinportti 5
02400 KIRKKONUMMI

09 221 9490

asiakaspalvelu@hgf.fi
Arkisin klo 08:00 - 16:00

Sijainti